De viktigaste BDSM-klubbarna i Barcelona

tisdag, 27 oktober 2020

Ägare och säljare av sexbutiker intygar detta: fler och fler föremål säljs för BDSM-spelen. Träldom, dominans / underkastelse och sadomasochism (allt som menas med akronymen BDSM) lockar fler och fler människor. Det är därför som efterfrågan på rep, bröstvårtklämmor, läderpiskor och skinkande paddlar i sexbutiker.

Vissa säger att allt detta ökade intresse för BDSM är resultatet av fenomenet "Fifty Shades of Grey". Att romanerna och filmerna från dem är ansvariga för att fler och fler par är intresserade av att införa typiskt bedesemeriska metoder i deras sexuella förhållande. Kan vara. Hur som helst är sanningen att detta växande intresse finns.

Fler och fler människor känner "vanilj" -kön som något som begränsar dem. Dessa människor, kvävda lite av gränserna från "vanilj", söker nya och alternativa erotiska förnimmelser inom BDSM-universum. Nya, mer kraftfulla och spännande stimuli. Men det är inte alltid lätt att hitta inom relationen. De två medlemmarna i det behöver inte känna samma attraktion. Hur monterar man den då? Kontakta människor som känner samma attraktion till BDSM och delar samma erotiska hobbyer. För att göra detta, inget bättre än att ta dig till en BDSM-klubb i staden Barcelona . Där kommer människor som lockas av BDSM att kunna kontakta andra människor med samma hobbyer.

Det finns ingen stad som är stolt över att vara modern och öppensinnad som inte bland sina fritidserbjudanden har ett gäng BDSM-klubbar där dessa kontakter mellan människor med samma erotiska hobbyer kan förekomma. Barcelona, i den meningen, är inget undantag. Barcelona, alltid en symbol för den moderniteten och den mentaliteten, erbjuder BDSM-älskare en exklusiv lista över platser att kontakta varandra och där de kan njuta av sin sexualitet på ett gratis och alternativt sätt.

Om du alltid har velat gå till en BDSM-klubb i Barcelona och inte visste vart du ska åka, har du ingen ursäkt: i den här artikeln ska vi göra en kort lista över de viktigaste BDSM-platserna i Barcelona så att alla Sado älskarei Barcelona vet vad de är. referens BDSM-klubbar i den katalanska huvudstaden. I någon av dem kan du ha det bra och du kan med all säkerhet göra dina mest intima erotiska fantasier till verklighet.

Sado i Barcelona

Dreams Room

I Esquerra del Eixample, ett steg bort från Diagonal, på Paris 199, hittar du Sala Dreams, en av de mest populära BDSM-klubbarna i Barcelona. Sala Dreams är en swinger eller utbytesklubb som har olika rum. Var och en av dessa rum är fullt utrustade så att BDSM-älskare kan njuta av deras mest varierade metoder. I rummen på denna Barcelona BDSM-plats kommer du att hitta, om du besöker dem, gungor, fängelsehålor eller burar, samt en viktig samling av BDSM-instrument som gör att du kan förverkliga det du så ofta har drömt om privat.

BDSM älskare i Barcelona har en referensplats i Sala Dreams. Dess fullständiga aktivitetskalender gör det nödvändigt att vara medveten om den för att inte missa någon av de magnifika privata festerna som är organiserade i detta prestigefyllda rum. Orgies, swingers-fester och Gang Bang-fester är framträdande bland Sala Dreams olika BDSM-underhållningserbjudanden.

Hur kan det vara annorlunda, Sala Dreams gör allt för att garantera integriteten för alla människor som deltar i dess evenemang och fester.

Hoppsan Barcelona

Älskare av Sado, Bondage och resten av BDSM-praxis i Barcelona som söker exklusivitet och utmärkelse har ett otillåtet möte på Oops Barcelona, en exklusiv bedesemero-klubb som ligger i stadsdelen Sarrià, i det övre området av Barcelona.

Det finns flera utrymmen som Oops Barcelona erbjuder sina kunder. Bland dem sticker ett område uteslutande tillägnad BDSM ut. Detta område är utrustat med fängelsehål som kommer att glädja dem som vill njuta av ett utrymme för att släppa sig utan att oroa sig för säkerhet och renhet. Båda är absolut garanterade på Oops Barcelona.

Five Roses Club

Vid nummer 5 i Calle Atenes, i stadsdelen Sant Gervasi, hittar du Club Rosas Cinco. Utan tvekan är Club Rosas Cinco en av de viktigaste BDSM-klubbarna i den katalanska huvudstaden.

Med gratis entré inför denna BDSM-plats vanligtvis en serie klädkoder för dem som vill delta i dess evenemang. En av de vanligaste reglerna är att man måste ha svart. Denna regleringsstyvhet, som kännetecknar en traditionellt mycket prestigefylld plats, gör att de som deltar i dess evenemang kan bära fetischkläder, latex etc.

Bland BDSM-praxis som genomförs regelbundet på Club Rosas Cinco kan vi lyfta fram shibari (erotisk bindning av orientalisk inspiration och konstnärlig vilja), träldom, spanking eller spanking och de mest obehindrade, varierade och roliga rollspel sexualitet du kan föreställa dig.

Hemlig

Den som vill ha en fängelsehåla till sitt förfogande för att träna BDSM kan hitta den i Clandestino. Clandestino har två helt oberoende av varandra och absolut utrustade.

Att prata om Clandestino-outfit talar om svanspiskor, stavar och piskor som tjänar kundkretsen hos denna BDSM-klubb i Barcelona för att praktisera alla de scener som deras fantasi dikterar. Shibari och bondageälskare bör dock ta med sig sina rep hemifrån, eftersom Clandestino inte har dem.

Dungeon i Barcelona

Berlin Dark

Inom utbudet av sado-rum i Barcelona kan vi hitta några som, utan att vara i huvudsak BDSM-rum, då och då organiserar händelser av nonsens karaktär. Berlin Dark är ett av dessa rum.

Berlin Dark ligger i närheten av Avinguda del Paral·lel, och är en gayvänlig pub som är känd för sina cruising-möten. De här stadens stamgäster vet att de kommer att kunna få sexuella möten som kännetecknas av informalitet och det faktum att de är punktliga.

Men om vi har inkluderat Berlin Dark i den här listan över BDSM-platser i Barcelona, är det inte på grund av dess kryssande möten utan på grund av fetischmöten och BDSM-gaypartierna som det organiserar då och då. På dessa fester kan homosexuella älskare av BDSM träffa andra homofile som, precis som dem, också lockas av BDSMs kinky och hardcore-punkt.

Sex Academy Barcelona

På samma sätt som Berlin Dark inte är en BDSM-klubb är Sex Academy Barcelona inte en BDSM-klubb. Som namnet antyder är Sex Academy Barcelona en sexakademi. Den första sexakademin i hela Spanien.

Sex Academy Barcelona består av ett team av yrkesverksamma från psykologi och sexologi som ansvarar för att ge workshops och kurser om alla typer av ämnen som på ett eller annat sätt är relaterade till sexualitet.

Har du BDSM-lutningar men vet inte hur man kommer in i deras universum? På Sex Academy Barcelona hjälper de dig att komma igång. Hur? Förse dig med teoretisk information och låta dig utföra introduktionsmetoder i några av dess kurser. Huvudsyftet med dessa kurser, påpekar utbildningsgruppen för Sex Academy Barcelona, är att förse dem som deltar i dem med de nödvändiga verktygen så att de vet hur de kan hitta sig bland de många vägar som BDSM erbjuder. De som äntligen hittar det, måste bara gå till en BDSM-klubb efteråt för att komma in i den och njuta av dess nöjen.

BDSM Barcelona