Andra erotiska massagecentra i Barcelona

tisdag, 20 oktober 2020

Brahma-massage

Mer än 15 års erfarenhet garanterar kategorin för detta erotiska massagecenter i området Gracia. Brahma Massages ligger på gatan Industria och gör kvalitet till sitt kännetecken och professionalismen hos sina sensuella och erfarna erotiska massörer till sitt kännetecken. De, med sina händer och sin kropp, får dig att njuta av en underbar upplevelse där spänning och avkoppling går hand i hand och där du kan nå klimaxet av nöje du alltid drömt om.

Brahma Massages erbjuder sina kunder ett brett utbud av massage. Bland dem alla kan vi lyfta fram fyrahandsmassage , massage för par , Nuru-massage eller de alltid trevliga tantriska massagen . Bland de främsta tjänsterbjudandena för denna erotiska massageplats i BCN kan vi lyfta fram Luxury Chocolat Massage (massage ges med choklad) eller Luxury Gold Massage, en massage som ges med 24 karats guldpulver och som appliceras efter exfoliering av huden använder bentonit, en typ av lera som är mycket rik på vitaminer och mineraler och som hjälper till att avgifta huden.

De som besöker Brahma-massage kan välja ett av de 11 rummen, som är helt oberoende och med olika miljöer, är uppdelade mellan två angränsande rum. Rummen på detta erotiska massagecenter i Barcelona har dubbla duschar och två badkar.

Nuru massage i Barcelona

Thai Zen

I Sants, särskilt på gatan Riera d'Escuder, hittar du en av de mest eleganta och harmoniska faciliteterna för att njuta av en erotisk massage i Barcelona. Den orientaliska inspirationen av dess dekoration och den ackumulerade erfarenheten (Thai Zen har funnits i mer än ett decennium) gör denna plats till ett av de mest prestigefyllda erotiska massagerummen i Barcelona.

Om du vill njuta av en sensuell och avkopplande skumdusch är Thai Zen den plats du letar efter. I någon av dess thailändska pooler kan du njuta av skumduschen som du har drömt så mycket om. I anläggningarna i detta erotiska massagecenter kan du också njuta av möjligheterna till nöje som en fascinerande tantrisk soffa erbjuder användaren.

Den thailändska Zen-klienten har flera alternativ när man väljer en massage. Du kan till exempel välja mellan fyra typer av massage i vattnet . Vishnu-massagen, Besakih, Shambal eller Nusa skulle vara de fyra typerna av massage. Vissa av dem kombinerar massagetiden i vattenpoolen med massage som ges på tatamin eller på den tantriska soffan. Klienten till Tahi Zen kan också välja Nuru-massage som ges med en special- eller parmassage.

Siam Tantra Massage

Elegans och exotism är det som kännetecknar detta erotiska massagecenter på Plaza Universitat. Att korsa porten till Siam Tantra Massage är ungefär som att korsa Thailands gräns. I den här diskreta massagemenyn (det räcker att veta att den ligger i en kontorsbyggnad för att förstå hur diskret de är i Siam Tantra Massage) kan vi hitta följande typer av massage: Tahi-massage, Magnum-massage, Sensuell SPA-massage , Siam Deluxe-massage, erotisk parmassage, fyrhandsmassage eller Divan Tantra.

Någon av de erotiska massage som visas i Siam Tantra-massagemenyn erbjuder klienten till denna erotiska massagesalong i Barcelona möjligheten att leva en unik upplevelse som också kan kryddas med en sensuell erotisk dusch, med användning av Nuru gel eller med de alltid intensiva känslor som prostatamassage ger män utan tabu. Den avkopplande musiken, dofterna som invaderar rummen och den omsorgsfulla Zen-dekorationen på denna plats gör det till ett av de bästa alternativen för alla som vill njuta av en erotisk massage i Barcelona.

Om du vill njuta av en av de exklusiva erotiska massage i Siam Tantra Massage kan du göra det från måndag till fredag mellan 10:00 och 22:00, eller lördagar och söndagar mellan 12 och 22:00.

Tantramassage i Barcelona

Tantra masserar Barcelona

På Rambla de Canaletes, i hjärtat av Barcelona, hittar vi detta lyxiga och spännande erotiska massagecenter. I den hittar vi 6 underbara sviter på sex olika platser i världen. Oavsett om det är i den arabiska sviten, eller i de thailändska, japanska, balinesiska, afrikanska eller hinduiska sviterna, kommer klienten till Masajes Tantra Barcelona att hitta det här perfekta paradiset för att njuta av nyanser och känslor av en erotisk massage av sann lyx.

I den här erotiska massagemenyn hittar vi följande typer av massage: kropps- till kroppsmassage, ömsesidig tantramassage, sensuell tantramassage, Nuru-massage, Tantra-prostatamassage, Lust-tantramassage, Fetisch-tantramassage, Mystic-tantramassage, Obscen massage Tantra (med tredubbla kompletteringar) och fyrhandsmassage.

Bland de alternativ som Masajes Tantra Barcelona erbjuder sina kunder för att intensifiera känslorna som upplevs under njutningen av deras massage kan vi hitta remmen, badet med skum och salter eller användningen av olika erotiska leksaker. Klienten kan också välja mellan en kvinnlig eller manlig massör. Tantra Massage Barcelona är öppet varje dag och varje timme på året och är en av de platser som du inte får missa i en lista över centra för erotisk massage i Barcelona.

OSM

Visst är ett av de mest exklusiva stadsdelarna i Barcelona stadsdelen Sant Gervasi. Där, i Putxet, är där OSM ligger, ett elegant erotiskt massagecenter i Barcelona.

Bekvämt och diskret, detta erotiska massagerum har privata stugor där du kan njuta av en bår, tatami och allt du behöver för att ha en idealisk miljö för att njuta av en unik erotisk massage.

Bland OSM-massagerna kan vi lyfta fram grundmassage (30, 45 och 60 minuter), total osmosavslappnande (75 och 90 minuter), prostatamassage, olika fyrahandsmassager och erotisk distraktion, en erotisk massage mycket spännande och intensivt som slutar med en femstjärnig manuell avkoppling.

Kinnari-massage

Gudinnan Kinnari förkroppsligar elegans och festlighet. Det är därför Kinnari Masajes, ett erotiskt massagecenter i Les Corts, har valt detta namn som handelsnamn. Och det är att denna erotiska massagesalong i Barcelona har förvandlat elegans och lekfullhet till de två pelarna för att upprätthålla sin verksamhet.

Kinnari Masajes, belägen på Berlin Street, har fördjupat sin kunskap om Tantra och gjort all sin kunskap om vad en tantrisk massage ska vara, blivit ett utrymme där elegans, intimitet och avkoppling alltid kommer från hand. Att tänka på katalogen över erotiska massage av Kinnari Masajes, liksom den imponerande massörboken som tillhandahåller sina experttjänster i detta centrum, är att se på ett paradis av känslor så trevliga som de är oförglömliga.

Kinnari Masajes erotiska massörer kan också komma till ditt hotell. Väl där kommer de att vara fullt involverade i att återge den intima och markant tantriska atmosfären i Kinnari-anläggningarna.

Som du kan se finns det många alternativ när du väljer ett centrum för erotisk massage i Barcelona . I någon av de som vi har rekommenderat här kommer du att kunna leva en utan tvekan glädjande och mycket trevlig upplevelse. Välj den som mest fångar din uppmärksamhet och gör dig redo att njuta av ett vattenfall av sensationer.

Erotiska massörer Barcelona