Erotiska massage i Barcelona

tisdag, 13 oktober 2020

Staden inför sin livsrytm och den rytmen har ett pris: stress. Att hitta ett sätt att stressa ner är viktigt för att kunna motstå dag till dag i en stad som Barcelona. Här föreslår vi en så att, oavsett om du bor i Barcelona eller om du passerar genom Barcelona, kan du koppla av ditt sinne och din kropp: njut av en känslig och trevlig erotisk massage.

I Barcelona kan du hitta en stor och utvald katalog över platser där du kan njuta av en utmärkt erotisk massage . Vi har valt några av dem åt dig. I något av de erotiska massagecentren i Barcelona som visas på vår lista kan du leva en unik upplevelse som hjälper dig att frigöra dig från stress och som dessutom gör att du kan berika din erotiska upplevelse.

Erotiska massagecentra i Eixample Dreta

Santai-massage

I Dreta de l'Eixample, på den centrala Pelai-gatan, kommer de som vill njuta av en erotisk massage i Barcelona Santai Massages-rummet, en anläggning som sticker ut för dess elegans och sofistikering. Santai Masajes är alltid medveten om hygien och stärker de säkerhetsåtgärder som måste krävas på en plats av denna typ och garanterar sina kunder en upplevelse där avkoppling och spänning går hand i hand.

Teamet av erotiska massörer i detta erotiska massagerum i Barcelona behärskar perfekt orientaliska avslappningstekniker och detta är tydligt i var och en av deras erotiska och tantriska massage.

Om du är lat att flytta från ditt hem eller ditt hotell för att njuta av en av de underbara erotiska massage på Santai Masajes, oroa dig inte: det här rummet har en utmärkt service av erotiska massörer hemma. Allt du behöver göra är att boka en tid för att njuta av en erotisk massage som utgör den omfattande massagemenyn i detta center i ditt eget hem eller på ditt hotell. Bland dem kan vi lyfta fram Nuru-massage, Santai Deluxe-massage (Superior, Suprem och Duo), erotisk massage för par, fyrhandsmassage, prostatamassage eller traditionell massage med ett lyckligt slut . Santai Masajes erbjuder också sina kunder möjligheten att njuta av en gaymassage.

Erotiska massörer Barcelona

Shiva massage

Även i Dreta de l'Eixample, på gatan Diputació, hittar vi Shiva Massage, ett centrum där du kan njuta av ett brett utbud av erotiska och tantriska massage som ges av ett stort team av vackra och expert erotiska massörer.

Bland de mest framstående erotiska massagerna i detta massagecenter med hinduiska resonanser kan vi hitta Vishnu-, Shiva- eller Kamasutra-massage, liksom soffmassage, fyrhandsmassage och de där klienten kan interagera med sin massör.

De erotiska massagen av Shiva Massage får klienten att njuta av en cocktail av sensationer fulla av nyanser och att de får nytta av kunskapen om att de äldsta teknikerna har massörerna i detta centrum. Shiva Massages öppettider är från 10 på morgonen till 3 på morgonen (måndag till fredag) och från 11 på morgonen till 3 på morgonen (lördagar och söndagar). Den som vill välja en viss massör från Shiva Massage-teamet bör komma ihåg att vissa av dem deltar efter överenskommelse.

Erotiska massagecentra i Eixample Esquerra

ElixirBCN

ElixirBCN, ett av Barcelonas mest exklusiva erotiska massagecentra , ligger i Passage Batlló, nära Hospital Clinic, i Esquerra de l'Eixample. Åtta kvinnliga massörer och två pojkar erbjuder ElixirBCNs kunder möjligheten att röra vid himlen med sina händer och njuta av en tantrisk upplevelse som inte bara tjänar till att slappna av kropp och själ utan också kommer att få den lyckliga personen att få en erotisk massage i detta Barcelona lokalt till en höjdpunkt så intensiv som det är oförglömlig.

Från 10 på morgonen till 12 på natten erbjuder ElixirBCN ett brett utbud av erotiska och tantriska massage till mycket konkurrenskraftiga priser. Om du vill att ElixirBCN-massören eller den erotiska massören ska komma till ditt hotell, behöver du bara begära det, eftersom detta erotiska massagerum i BCN bland sina tjänster erbjuder överföring av sina massörer till hotellet.

Royal Massage Barcelona

Detta lyxiga erotiska massagecenter ligger i Esquerra de l'Eixample, på Muntaner-gatan, nära Plaza Universitat. Förutom att erbjuda dig möjligheten att resa till ditt hotell, erbjuder Royal Massage Barcelona dig också möjligheten att njuta av de exklusiva erotiska massagerna från en av de åtta massörerna i sina faciliteter.

Bortsett från den alltid spännande kroppsmassage , interaktiv massage, sensuell massage, Royal Deluxe-massage, fyrhandsmassage, Nuru-massage eller parmassage, inkluderar Royal Massage Barcelona i sin massagemeny en mycket speciell massage: Sado Light-massage . Om du gillar att njuta av en lätt spanking, talas aggressivt eller ha smält vax på din kropp, är detta den typ av erotisk massage du letar efter. Självklart: om du hyr den här typen av tjänst måste du komma ihåg att den inte innehåller någon sexuell relation.

En av fördelarna med detta erotiska massagecenter i BCN är dess konkurrenskraftiga priser. Royal Massage Barcelona visar att det inte är nödvändigt att kasta huset ut genom fönstret för att njuta av en exklusiv och mycket trevlig erotisk massage som ges av en vacker och expert erotisk massör.

Massage med ett lyckligt slut

Sammetmassage

På gatan Vilamarí 50, i Esquerra de l'Eixample, finns det erotiska massagecentret Velvet. Ett av de viktigaste kännetecknen för detta centrum är dess erotiska duschar. I varje massage som varar i en timme ingår den erotiska duschen. Och är det att den erotiska duschen, tycker Velvet-teamet, är en av de trevligaste upplevelserna som du kan tillfredsställa en klient med.

Klienten till detta erotiska massagecenter i Eixample kan välja mellan olika typer av massage. Bland dem kan vi lyfta fram lingam-massagen, den känsliga, den kaliforniska massagen (där het olja och kallt vax appliceras) och yoni-massagen, en massage som fokuserar på stimulering av G-punkten och tack vare vilken kvinnor kan uppleva en ojämförlig orgasm .

Velvet Masajes erbjuder också sina kunder möjligheten att njuta av en av sina exklusiva erotiska massage på sitt eget hotell eller njuta av en inte mindre exklusiv parmassage.

Dharma-massage

Även i Esquerra de l'Eixample, på Gran Via, mellan gatorna Calabria och Viladomat, kan de som vill njuta av en sensuell och intensiv erotisk massage i Barcelona göra det på Dharma Massages, ett av de erotiska massagecentren i Barcelona. specialiserat på tantrisk massage.

Med avancerade faciliteter och buddhistinspirerad dekoration anger Dharma Massages tydligt på sin webbplats att sexuella relationer inte erbjuds i dess centrum. Den som kommer till detta exklusiva erotiska massagecenter borde veta att det bara kommer att ske manuell komplettering av både lingam och yoni i deras olika massage. Bland dem kan vi lyfta fram ömsesidig massage, nurumassage, sensuell de luxe, fetischfantasi, extrem lust eller mystisk känslig. I den erotiska massagemenyn i Dharma Massages hittar vi också massage för par eller den nu traditionella fyrhandsmassagen.

Diskretion och hygien är två av värdena som styr Dharma Massage-teamet av massörer. Detta team består av flickor, pojkar och transpersoner för att garantera klienter möjligheten att välja den person som bäst passar deras sexuella läggning som massör.

Lingam