Cybersex charm

tisdag, 22 september 2020

Som de säger, stora ont, stora botemedel. Vi känner till besvikelserna i inneslutningen som vi har varit tvungna att drabbas av och vi lider på grund av COVID-19-pandemin. De känner framför allt de par som, därför att de inte bor tillsammans, har varit tvungna att spendera all sin tid i fängelse. Vad, i vissa fall, skulle ha varit drömmen för många gifta människor, för de par som gifte sig nyligen och som därför rider på toppen av vågen av deras passion, har varit en straff.

Två månader eller så utan att kunna smeka den andra halvan och utan att kunna njuta av en komplett och ansikte mot ansikte är en för lång sexuell relation . På ett sätt är dessa två månader eller så för dessa par ett slags lakmustest som måste övervinnas ja eller ja om det som önskas i framtiden är att förbli tillsammans. För att övervinna detta lakmustest är det viktigt att hålla passionens låga brinnande. Men ... hur gör man det om fysisk kontakt är förbjudet? Hur man håller den lågan tänd om kyssar, smekningar, erotiska massage , slickar, etc. tillhör den omöjliga sfären? Vanligt och enkelt: att använda din fantasi och använda ett bra botemedel som, som mormor säger, är en helgons hand för att bota en stor ondska: cybersex.

Att prata om cybersex eller sexting talar om rasiga videosamtal. Att göra sex till det centrala temat som ett videosamtal med vår partner kretsar om är ett bra sätt att säkerställa att den lidande lågan vi pratar om förblir tänd. Cybersex blir således ett idealiskt verktyg för att komma ur rutinen och hålla lustmaskinen smörjad.

Cybersex, som nästan allt i livet, har sina egna tekniker. Genom att gå till dem kan vi förvandla erotiska videosamtal med vår partner till ett intensivt och spännande sexuellt äventyr på avstånd. För att en cybersex-session ska bli framgångsrik måste du ta hänsyn till de faktorer som vi kommer att prata om nästa.

Sexting

När det gäller att ha ett videosamtal med vår partner måste vi låta fantasin rinna ut. I praktiken med erotiska videosamtal är alla begränsningar för fantasin onödiga. Om vi begränsar vår sexuella fantasi kommer videosamtalet att bli ett misslyckande. Om vi inte sätter dem, kommer våra sexuella organ att värmas upp och de går till hundra. Och när de sexuella organen har upphettats är det svårt för videosamtalet att misslyckas, eftersom samma sexuella organ kommer att hitta ett sätt att lindra deras spänningar genom en orgasm som kan vara mycket, mycket intensiv.

När det gäller cybersex måste du ta hänsyn till något som vi glömmer alltför ofta när det gäller att ha sex och att något är kraften i språket. Det vi hör medan vi har sex är mycket viktigt och kan vara mycket afrodisiakum. Att använda rätt ord för att värma upp partner är viktigt i erotiska videosamtal. Vi förnekar inte att ibland kan råhet vara väldigt spännande; men råhet måste vara punktlig och måste vara mycket väl placerad för att det ska vara så. Att hålla all konversation som kan hållas på nivå av råhet är inte särskilt tillrådligt. Tvärtom, det är sant att skapa en berättelse som, full av erotik, samtidigt är elegant och intensiv. Det beror på berättarens berättelse och fantasifull förmåga att den intensiteten och den erotiska scenens erotik går i crescendo och får parets spänning i sin tur att öka när den berättade historien fortskrider.

Framgången för en cybersex-session beror också på den webbplats som varje medlem av paret har valt att hålla videosamtalet. Logiskt behöver du inte välja en plats där du kan bli avbruten. Sekretess är i detta avseende viktigt. Hon kommer att tillåta oss, utan oro för att någon kan överraska oss, låta vår fantasi flyga in i nya och spicierare territorier. På samma sätt som det är viktigt att skapa en bra atmosfär för att njuta av en ansikte-till-ansikte möte eller en erotisk massage , är det också viktigt att skapa en bra atmosfär för att upprätthålla en erotisk videosamtal, eftersom allt som den andras öga uppfattar under utförandet av Det hjälper (eller inte) att öka den väsentliga sensualiteten så att maskinerna för sexuell upphetsning startar. Ljuset från några ljus, närvaron av en drink, den som sitter i bakgrunden en mjuk musik ... alla dessa detaljer kan hjälpa till att skapa en idealisk miljö för att ringa och upprätthålla ett erotiskt videosamtal.

Erotiska leksaker

Slutligen vill vi lyfta fram en faktor som måste uppta en primär plats när man utövar cybersex: erotiska leksaker . Leksaker för vuxna eller sexleksaker bör tjäna till att öka den sexuella upphetsningen vi pratade om och naturligtvis också för att lindra det. Men i praktiken med cybersex måste sexleksaker också fungera som en utmaning. Att skicka dem som gåva och utmana den andra personen att använda dem samtidigt som videosamtalet kan vara ett utmärkt sätt att våga sig ner på nya vägar som, långt ifrån rutin, leder oss till en mycket stimulerande och trevlig sexuell förbindelse.

Det finns ett brett utbud av sexleksaker på marknaden för både honom och henne, och alla kan användas för att förvandla ett erotiskt videosamtal till en intensiv sexuell upplevelse. Onani för honom eller henne, i detta avseende, kan vara mycket användbart. Analpluggar, vibratorer eller dildos kan också vara mycket användbara för att stimulera G-platsen. I den erotiska leksakskatalogen på en online sexshop kan du hitta ett brett utbud av produkter som kan användas för att öva cybersex med din partner och för att, Tja, förvandla den här väntetiden till en tid av passion.