hoppsan! Barcelona: swingerklubb för att byta par i BCN

fredag, 22 oktober 2021

Barcelona swingers kan känna tur. I sin stad har de ett av de bästa parbytescentren som ett liberalt par kan drömma om: Oj! Barcelona . Med en fantastisk dekoration och en utsökt miljö erbjuder denna swingerklubb sina kunder oslagbara faciliteter och en unik atmosfär.

Beläget i ett renoverat modernistiskt hus i ett av de mest exklusiva områdena i den katalanska huvudstaden, bevarar denna liberala klubb i Barcelona charmen med sin ursprungliga fasad och erbjuder samtidigt sina besökare perfekt utrustade faciliteter för att säkerställa att kunderna kan träffas chatta eller dansa för att garantera den största intimiteten och passionen i rummen som är inrättade för utbyten.

De liberala paren i Barcelona finner på denna plats en makalös atmosfär, avslutad med sina magnifika trädgårdar med pool. Det räcker att titta på dess webbplats och överväga bilderna som visas på den för att se i vilken utsträckning atmosfären i denna swingerklubb i Barcelona är utvald och trevlig.

Utan tvekan erbjuder Oops Barcelona den perfekta miljön för medvetenhet och för kundkretsen att utforska deras smak och njuta av de mest tillfredsställande utbytena som ett öppet par kan drömma om.

Swingers Barcelona

Swingerpartier med tema och utbyte av par

Alla publik, oavsett deras smak, kommer att hitta i denna swingerklubb i Barcelona sättet att få sina fantasier att gå i uppfyllelse. In Oops! Sekretess garanteras och sängar, ett BDSM -område för kinky älskare och ett mörkt rum erbjuds.

Detta swingerrum , perfekt utrustat, har också omklädningsrum och duschar. I duschar hittar liberala par och swingers saronger, handdukar, tofflor och personliga hygienredskap utformade för att garantera bästa hygien och största komfort för kunderna.

Det lokala teamet anordnar swinger -fester och olika evenemang där kunden kan välja vilken interaktionsgrad de vill ha. Från ett enkelt spel eller flörtande till en fullständig nedsänkning i en liberal upplevelse med par som byter , kan klienten på denna liberala bar i Barcelona dras med av sin fantasi.

Barcelona Oops anordnar fester varje månad och erbjuder sina kunder på översta våningen i lokalerna ett spektakulärt VIP -område .

Byt klubb i Barcelona

Uppföranderegler för Oops Barcelona

Som vanligt i alla utbytesklubbar , även Oj! Barcelona Swingers Club sätter minimistandarder för beteende. Bland dessa standarder kan vi lyfta fram följande:

  • Ensamstående tjejer får komma in men inte ensamstående män.
  • Trekanter är tillåtna, både de som består av män / kvinnor / män och de som består av kvinnor / män / kvinnor.
  • Sportskor är inte tillåtna. Det vill säga: en minsta klädkod krävs. För att komma in i detta liberala rum måste elegans och sexighet förstärkas.

Liksom alla klubbar med dessa egenskaper betonar den här vikten av termen respekt . Endast med respekt kan du verkligen njuta av en swingerupplevelse. Endast med honom och med uppriktigt förtroende kan partnerutbyten utövas. Par inom anläggningarna kan flytta från en plats till en annan i en diskret och vänlig miljö där det inte finns utrymme för kränkande attityder eller våldsamma gester.

Hoppsan! Han betonar på sin webbplats att hygien är ett av de bästa tecknen på respekt för andra. Detta är avgörande för att skapa önskan, som är grunden för förförelsen och den axel som allt beteende i en liberal klubb kretsar på.

För att vara medlem på denna plats måste du gå till klubben och fylla i formuläret som den gör tillgängligt för sina kunder och partners.

Denna klubb är öppen fredag och lördag, fredag från 23 till 6 timmar och lördagar från 20 till 6 timmar.

Utan tvekan, och som Fusion Vip eller Swinger Couples är bland de bästa swingerklubbarna i Madrid , är detta en av de bästa liberala arenorna i Barcelona, du måste faktiskt bara läsa åsikterna som finns på Internet och i recensioner av Google.

Opps Barcelona åsikter