Clandestino BDSM: hyra fängelsehålor i Barcelona

måndag, 06 september 2021

BDSM -älskare behöver förr eller senare en fängelsehåla för att få sina fantasier att gå i uppfyllelse och njuta av praxis i sado -världen, Bondage och Dominans / underkastelse. Men att äga en fängelsehåla är inte lätt. Det tar plats. Och pengar. Det är därför det finns många bedesemeros som använder sig av att hyra fängelsehålor.

I städer som Barcelona eller Madrid är det ingen brist på BDSM -klubbar eller arenor som hyr utrymmen för att kunna njuta, med alla garantier och alla slags tillbehör, de bästa och mest intensiva BDSM -metoderna. I Barcelona, utan att gå längre, lyser Clandestino BDSM med sitt eget ljus.

Clandestino är en klubb som ligger på 307 på Calle Padilla i Barcelona, nära Avenida Gaudí och ett stenkast från Sagrada Familia. Den som letar efter ett autentiskt fetischrum att hyra för att bland annat njuta av de mest spännande, lustfulla och perversa sessionerna med sado, dominans, bondage eller masochism kommer att hitta ett sant paradis i detta BDSM -rum i Barcelona.

Timhyran av rum för utövande av sadomasochism gör att älskare av kinky sex kan njuta av sina mest perversa och dolda önskningar och utföra sina mest sjukliga sexuella fantasier.

BDSM fängelsehålan

Fullt utrustad uthyrning BDSM Dungeons

Clandestine Club erbjuder sina kunder 4 fängelsehålor som heter Naked, Wanda, Berkley respektive Red. Alla dessa utrymmen sticker ut för sin värme och renlighet och för att ha alla typer av medeltida och BDSM -tillbehör.

Fängelsehålorna i denna Barcelona BDSM -klubb är utrustade med straffceller och duschar, inneslutningsburar, sängar med handfängsel och bondageankare, järnbjälkar med ankare, Berkley -föl, smidesjärnsbojor, WC -spel, gynekologiskt bord, lädergunga etc.

Bland de tillbehör som klubben ställer till förfogande för sitt klientel saknas det inte spadar, stolpar, piskor, armband, fotleder, piskare, piskor etc. Inte heller fanmaskinerna . Dessa maskiner erbjuder uthyrningsdildon och andra erotiska leksaker för att ge en kryddigare touch till sessionerna och öka spelmöjligheterna. Det bör inte glömmas bort att sexleksaker är mycket hjälpsamma tillbehör när det gäller att berika någon form av sexuell praxis och i detta är BDSM -universum inget undantag.

De som vill träna Shibari eller spela med rep bör ta med dem, eftersom lokallaget inte hyr dem.

BDSM Club i Barcelona

Hur är Clandestino BDSM

Teamet i detta BDSM -rum i Barcelona ser alltid till att de tre principerna som bör styra alla typer av bedesemeriska metoder respekteras. Således måste spelen som spelas i deras fängelsehålor alltid vara friska, säkra och vettiga. Förbudet mot våld i någon av dess former är en av huvudnormerna i detta rum. Således måste praxis, vad de än är, komma överens om dem som deltar i dem.

För att maximera säkerheten och garantera den fysiska integriteten hos sina klienter hindrar Clandestino människor som är påverkade av alkohol eller narkotika från att komma in i den. Inte heller kan djur eller naturligtvis minderåriga komma in i lokalerna eller dess rum. Teamet på denna plats i Barcelona lägger också särskild vikt vid att garantera sina kunders integritet.

Clandestino BDSM erbjuder möjligheten att köpa ett presentkort att ge till din partner eller vänner.

För mer information, tveka inte att konsultera deras webbplats: clandestinobdsm.com

Clandestine BDSM Barcelona