Sala Dreams: en plats för BDSM, Bondage, Glory Hole och orgier i Barcelona

tisdag, 17 augusti 2021

På 199 calle París, i hjärtat av Barcelonas Eixample och ett stenkast från Avinguda Diagonal, ligger Sala Dreams , en av de liberala klubbarna som är utmärkta i Barcelona.

Beläget inuti den välkända sexbutiken Snow Dreams Barcelona , är denna plats ett idealiskt och perfekt utformat utrymme för att njuta av sex med absolut verklighet. Om du har sjukliga fantasier och du vill förverkliga dem, kan du göra det i Dreams Room. På denna plats för sex i Barcelona spelar dina trender eller din smak ingen roll. Här kan du ha alla typer av sexuella möten, eftersom utrymmet är perfekt utrustat så att du bara behöver oroa dig för att njuta av dig själv.

Snödrömmar

Rum för bondage och BDSM

Alla som vill hyra en fängelsehåla i Barcelona för att njuta av BDSM -metoder kan göra det här. Fängelsehålan, utrustad med burar, bår, säng med stockar, St. Andrews kors och olika fästpunkter för att träna Bondage och Shibari , är perfekt utrustad för kinky älskare.

Teamet på denna plats gör också alla typer av BDSM -erotiskt material och leksaker tillgängliga för sina kunder: handfängsel, piskor, piskare, piskor, bröstvårtklämmor, knytband etc. En BDSM -session med några bra tillbehör är alltid en bättre session. Inte överraskande, dessa tillbehör tjänar till att ge en kryddigare touch och garantera en bättre atmosfär och en större sexuell påverkan på alla dominans och underkastelse scen.

BDSM Barcelona

Casual och gruppsex i Barcelona

Utöver uthyrning av fängelsehålor för utövandet av BDSM erbjuder detta rum ett brett utbud av möjligheter att njuta av avslappnat sex i Barcelona eller att njuta av en intensiv och passionerad gruppsexpass i Barcelona.

Alla som vill njuta av Glory Hole eller gå med i en orgie i Barcelona kan göra det på Dreams Room med garanti för att bevara sin integritet till fullo.

Även i detta rum hittar du en idealisk plats för dem som vill ha roligt och ha sex i en transmiljö . Det räcker med att anmäla sig till evenemang med dessa egenskaper som rummet ordnar regelbundet.

Dungeon Rental i Barcelona

Glory Hole Cabins

Alla liberala sexälskare vet vad Glory Hole är. Det finns män och kvinnor som brinner för fellatio på främlingar utan att ens se deras ansikten. Detta är dolt bakom en vägg, en gardin, etc. Det enda de ser av den personen är penis, som i slutändan är det enda som intresserar dem. Sug en kuk som erbjuds genom ett hål utan att veta vem som äger den fallisen. Det är vad Glory Hole handlar om.

Sala Dreams erbjuder bås för denna typ av sexuell övning . Avslappnat sex är därmed garanterat på denna plats där enkel- och dubbelstugor hyrs.

I denna sexbutik på Paris Street hyrs också bås för att titta på porrfilmer . Inte överraskande erbjuder platsen en katalog med mer än 2000 XXX filmer att välja mellan. Sala Dreams har utan tvekan ett varierat och imponerande filmbibliotek med porrfilmer.

Rummet erbjuder också bås för extrem kontakt och en fransk korridor med mer än 45 hål där du kan ha alla typer av sexuella relationer, från fellatio till penetration, att i båda fallen kunna välja önskad roll, aktiv eller passiv.

Ärahål

Orgie i Barcelona

Att delta i en orgie är bland många människors sexuella fantasier. Orgier organiseras i detta liberala rum i Barcelona för att njuta av gruppsex utan komplex.

I orgierna som organiseras av Sala Dreams kan du hitta från liberala par till kåta och kåta , mogna och inte, som gillar att bryta tabun och ha det bra att njuta av sin egen kropp och resten av de människor som deltar i den gruppen sexuellt möte. I dessa möten, som kan delta ensam eller som ett par, sätts gränserna för var och en.

Orgie

Transsex

Slutligen är det nödvändigt att markera ett av de stora erbjudandena för sexuell fritid i Dreams Room. Detta sker på torsdagar mellan 16:30 och 21:00. På den dagen i veckan och vid den tiden kallas crossdressers (CD), transvestiter och transpar för att njuta av sin sexualitet utan komplex eller krångel.

Organisationen tillhandahåller deltagarna i dessa fester trans -skåp och omklädningsrum för att kunna ändra och anta det önskade utseendet.

Utan tvekan är Sala Dreams ett av templen för casual sex i Barcelona .

Transsex

Rum per timme

Bland de senaste tjänsterna som detta BCN -sexrum erbjuder sina kunder är det värt att lyfta fram det att hyra rum per timme . Dessa rum är isolerade från resten av lokalerna. Med ett riktigt överkomligt pris erbjuder Sala Dreams -teamet två rum med en stor säng och ansluten toalett- och duschservice. I dessa utrymmen garanteras diskretion och integritet, utöver hygien.

De som vill njuta av ett av dessa rum per timme kan göra det från måndag till fredag mellan 10 och 21, och på lördagar, söndagar och måndagar mellan 16 och 21.

Rum per timme i Barcelona