Erotic Palace och D'Angelo, symboliska sexbutiker i Barcelona

tisdag, 10 november 2020

Erotic Palace är mycket mer än en av de första erotiska butikerna som har öppnats i Barcelona: det är en idealisk plats att njuta av en kryssningsupplevelse. Beläget på 225 Calle de Sants, i stadsdelen Barcelona med samma namn, har denna sex sexbutik i Barcelona 17 bås.

Bland båsarna på Erotic Palace Barcelona kan vi hitta några med Glory Hole (hål för att sätta in penis och interagera sexuellt med personen som är i nästa monter), andra med en säng, individuell monter, mörka områden och till och med en Mini XXX Room där du kan titta på en porrfilm vald från den breda katalogen med mer än 10 000 filmer tillgängliga på arenan. Båsarna på denna plats för sexuella datum i BCN är blandade: vissa har en homosexuell atmosfär och andra inte.

De enskilda båsarna på Erotic Palace Barcelona är fördelade längs en labyrintisk korridor upplyst med svagt röd belysning som gör det till ett utrymme som är lika mörkt som det bjuder in till lust. I slutet av denna korridor har klienterna i detta rum för sexuella möten i Barcelona ett handfat med toalett och handfat och som också är utrustat med nödvändigt toalettpapper och tvål för att garantera god hygien.

Denna plats för cruising-datum i Barcelona har också mer än 5000 erotiska produkter att njuta av ensam eller som par. Utöver de vanliga dildorna, vibratorerna och onanerna, säljer denna Barcelona-sexbutik fetischkläder, selar och gungor för att kunna njuta av alla slags rollspel. Erotic Palace Barcelona-teamet ansvarar också för att vägleda den lokala kundkretsen hela tiden, antingen när man väljer en leksak för vuxna, när man använder faciliteterna eller för att uppleva en kryssningsupplevelse, bra att se någon porrfilm.

Sett från utsidan ser den här platsen ut som bara en annan sexbutik med sina läderklädda skyltdockor, mörka fönster och röda neonskyltar, men gå bara genom dörren för att upptäcka att Erotic Palace är mer än bara en butik med erotiska produkter: det är en öppen dörr till sexuellt äventyr och framför allt till homosexuell befrielse.

Lokalerna kan nås från bottenvåningen (den som vetter mot gatan) eller från -1 våningen. Om du går in från bottenvåningen kan du komma åt de enskilda stugorna direkt med ett automatiskt dörrsystem till en kostnad av 10 euro. Om du å andra sidan går ner till våning -1 vid de befintliga trapporna inuti lokalerna kommer du till sexbutikområdet och även svarven som ger tillgång till gay-cruising-området. Biljetten tillåter i detta fall obegränsad tillgång hela dagen och kostar 7 euro. Genom att betala den här biljetten kan klienten komma in i den kryssningszonen för att njuta av praxis, det vill säga upprätthålla sporadiska och punktliga sexuella relationer med främlingar.

Denna plats för snabb sex i Barcelona besöks vanligtvis av män som är över 50 år, även om det inte är konstigt att hitta människor vars ålder varierar mellan 25 och 50 år.

De mest trafikerade timmarna för kunderna är mellan kl. 15.00 och 22.00. Utan att bli mättad är det vanliga att kunna njuta av sällskapet (och möjligheterna till sexuellt nöje som detta innebär) mellan 6 och 8 personer.

Erotiskt palats

Om du vill besöka Erotic Palace Barcelona måste du göra det inom följande timmar:

  1. Måndag till lördag: från 10 till 24 timmar.
  2. Söndagar och helgdagar: från 10 till 23.

Tävling med online-sexbutiker

Internetåldern har gjort att många sexbutiker på gatunivå försvinner. Onlineporr har ätit videobåsar, en tar upp telefonen, öppnar Pornhub eller andra porrwebbplatser och ryckar så rikt som oväntat. Och var som helst, hem, bil, tjänster i ett stort lager ... Och vad sägs om sexbutiker online , tusentals mycket billigare artiklar levererade nästa dag ... Även Amazon själv erbjuder sexleksaker. Därför, för att bekämpa detta, erbjuder många sexbutiker Peep Shows , live sexshows som ses genom ett diskret fönster. Liksom den mytiska D'Angelo , en sexbutik på Entença street som har erbjudit live sex i mer än 25 år samt privata sexpartier som Cum Shots , Gang bangs och andra spännande gruppupplevelser.

Peep show